A "Nagy verseny"

Avagy, valóban együtt fogyhat orvosával
A

Kedves Érdeklődő!

Az előzmények megismerése után már bizonyosan tudja mire számíthat, és milyen segítséget kaphat ettől a programtól. Ettől függetlenül fontosnak tartok néhány kiegészítést tenni. Igaz, hogy lesz valamiféle verseny, mert ez valóban mindenkit ösztönöz, de nem a szónak a klasszikus értelmében.

Kicsit az autósport világából véve a példát, nem úgy versenyzünk majd, mint a F1-es autók - azaz a leggyorsabb győz - hanem mint a Veterán autók, vagyis az győz, aki a kitűzött célt minél pontosabban teljesíti. Valljuk be, itt valóban igaz a máshol talán közhelynek számító mondás: Nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos. Aki részt vesz ebben a „versengésben”, és akár csak egyetlen kilogramm súlyfeleslegtől megszabadul, az már mindenképpen győztes.

Mint minden versenyen itt is fontos az egyenlő esély. Ezt kizárólag úgy lehet biztosítani, ha én a témában létező összes orvosi tudásomat megosztom mindenkivel. Átláthatóvá és követhetővé, sőt másolhatóvá teszem saját lépéseimet a kilók elleni harcban. Nem utolsó sorban folyamatosan megosztom azt is, mit miért teszek, minek mi az orvosi háttere.

Aki pedig csatlakozik, az nem csaló fantomokat fog követni az internet megfoghatatlan világában, hanem egy valódi embert, aki elérhető, kézzelfogható, és úgy a lépései, mint az eredményei is dokumentáltak. 
Ha én teszem amit leírok, és annak látható, mérhető eredményei vannak, akkor nincs tovább kifogás senkinek, hogy miért nem áll be a sorba, és miért nem teszi ő is azt ami a szeme előtt bizonyul hatékonynak.

Egyedi estek persze vannak, őket is segítem. Konzultációk, csoportos beszélgetések, közös séták vagy akár közös edzések, étrendek, dietetikus és mozgási tanácsadás. Mindenben partner leszek.

Most sokakban felmerülhet a kérdés:
Jó, jó, de mindezt mennyiért?

Ez egy kihívás. Kihívás nekem is, Önöknek is. Az ember ilyen célokat saját örömére teljesít, azért, hogy megmutassa igen is, meg lehet csinálni. Ez nem díjazás kérdése. Szóval a csatlakozásnak nincs és nem is lesz díja!

Azt hiszem ilyen esemény, ilyen lehetőség még nem volt soha korábban. Végre lesz egy tudományos alapokon épülő, bizonyítottan működő, az egészséget szem előtt tartó súlycsökkentési program. Bárki, bármikor csatlakozhat, aki valós orvosi tudásra alapozott, hiteles és igazoltan hatékony módszerre vágyik a kilók elleni küzdelemben.

Nem szeretnénk a manapság oly divatos fitnesz csoportok egyikévé válni. Itt nem a szépség vagy az ideális alak hajszolása a cél. Nem egy-egy kiló vagy egy-egy centi lefaragása miatt hoztuk létre ezt a közösséget. Mindenkit tárt karokkal várunk, akinek súlyfeleslege van és azt az egészsége miatt le szeretné adni.

Ha értékesnek ítéli a csoportban folyó munkát, hívjon meg bárkit, akinek úgy érzi tudunk segíteni. Legyünk csoportból egy összetartó igazi csapat!

Üdvözlöm a csapatban!

Dr. Mórik Gyula

Forrás, szerző
Szerző:
Dr. Mórik Gyula