Fizikai érterápia

A jövő gyógymódja, a jelen emberének
Fizikai érterápia

A fizikai érterápia egy forradalmian új, alternatíva nélküli, de klinikailag igazoltan hatékony orvosi terápia. A hazai társadalombiztosítás is elismeri eredményeit, de a betegek kezelését még csak rendkívül szűk területen tudja anyagilag is támogatni. Az kezeléssel elérhető eredmények minket, orvosokat is megdöbbentettek. 

A fizikai érterápiás kezelés helyreállítja a szervezet normális működését azáltal, hogy az emberi test minden részében biztosítja a szövetek és a szervek tökéletes vérellátását. Tudományosan igazolt tény, hogy a megfelelő vérellátás hiánya az öregedési folyamatok jó részének, és a betegségek több mint 90%-ának okozója.  A fizikai érterápia a jelenleg elfogadott keleti és nyugati orvosi elvekkel összhangban működik, azokkal tetszőlegesen kombinálható, és hatékonyságukat jelentősen fokozza. A rendszeres kezelések hatására betegségeink meggyógyulnak, egészségesen élhetünk, és az emberi életkor határai észrevehető mértékben meghosszabbodnak. Legalább ilyen lényeges, hogy a kapott éveket jó erőben, aktívan tölthetik partnereink. Túlzás nélkül jelenthetjük ki, hogy néhány évtizeden belül a fizikai érterápiás kezelés ugyan olyan nélkülözhetetlen része lesz az emberek mindennapi életének, mint a számítógép vagy az okostelefon.


Az új terápia alapját az a felfedezés képezi, amely felfedezésért 1998-ban a felfedezők megkapták a világ legmagasabb tudományos elismerését, a NOBEL DÍJAT. 

A kutatók bebizonyították, hogy az emberi test legkisebb ereiben nem egyedül a szív tartja fenn a vér keringését. Ezek éppen azok a legvékonyabb erek, amelyek közvetlen kapcsolatban vannak a testet alkotó sejtekkel. Az is bebizonyosodott, hogy ezeknek az ereknek a mennyisége várakozáson felüli. Ezek az erek teszik ki az emberi test ereinek 74%-át. Az orvostudományban ez az érhálózat a mikrokeringés elnevezést kapta.

A mikrokeringés felfedezése alapjaiban változtatta meg az emberei szervezet működéséről alkotott elképzeléseinket, és az egészség megőrzésére, valamint a betegségek gyógyítására vonatkozó dogmáinkat. A Fizikai terápia a világon jelenleg egyedüliként- éppen a mikrokeringésre fejti ki hatását, így napjainkban a világon a leghatékonyabb és legjobban kutatott kezelőmódszer a korszerű medicinában. 

Egy kis tudomány

Szinte elképzelhetetlennek hangzik, de az emberi szervezetet hozzávetőlegesen 100.000.000.000.000, azaz 100 billió sejtből épül fel.  Ahhoz, hogy ez a rengeteg sejt megfelelően tudjon működni oxigénnel, tápanyaggal, energiával kell őket ellátni és gondoskodni kell a bennük képződött végtermékek elszállításáról.  Ezek a folyamatok a keringő vér segítségével mennek végbe. Ahhoz, hogy egészségesek maradhassunk, a szervezetben zajló számtalan szállítási folyamatnak zavartalanul kell folynia. A sejtek és a vér közötti szállítási folyamatok mindegyike a kiserekben, vagyis a mikrokeringés területén zajlik, azaz mind a 100 billió sejt innen kapja a táplálékát. 

A mikrokeringés feladata hatalmas. Az emberi szervezetben másodpercenként 21.000.000.000.000.000.000.000, azaz 21 trilliárd kémiai reakció zajlik, és minden egyes reakcióhoz számtalan atom, molekula, oxigén és energia szükséges. Ezek mindegyikét a mikrokeringés biztosítja, naponta 8000 liter vér folyamatos áramoltatásával.

A feladatához mérten a mikrokeringés mérete is hatalmas. Ha a mikrokeringést alkotó ereket egyetlen emberi szervezetből egymás után kapcsoljuk, az így kapott érszakasz hossza 100.000 km, olyan hosszú, hogy 2,5-szer éri körbe a földet! Ha pedig a legszorosabban egymás mellé tesszük a mikrokeringés érszakaszait, a lefedett terület eléri a 7000 m2-t, ami megközelítőleg egy futballpálya mérete.

A Fizikai érterápia azért olyan hatékony, mert erre a hatalmas érszakaszra képes pozitívan hatni. A terápia nélkülözhetetlen, mert a mikrokeringésre napjainkban kizárólag ezzel a módszerrel lehet gyógyítóan hatni. A mikrokeringésre a napjainkig előállított gyógyszerek egyike sem tud hatást gyakorolni. Azaz a ma ismert gyógyszereink keringésünk jelentős részére teljesen hatástalanok. 

Hihetetlen, de a világban ma az embereket sújtó 45.000 betegség közül eddig 41.000 esetében sikerült bizonyítani, hogy a betegekben éppen a beteg területen zavart a mikrokeringés. Megdöbbentő, ha ehhez még azt is hozzátesszük, hogy ha bármilyen gyógyszert akarunk a szervezet bármely beteg területére juttatni - akár tabletta, akár injekció, akár infúzió formájában - akkor ezt kizárólag csak a mikrokeringésen keresztül tudjuk megtenni. Mindebből az következik, hogy zavart mikrokeringésű, azaz beteg területen a gyógyszerek hatása erősen korlátozott, viszont a szervezet egészséges részeibe nagy mennyiségben eljutva mellékhatásokat fejtenek ki.

A Sis Vitalis által biztosított Fizikai érterápia napjainkban bizonyítottan az egyetlen olyan módszer, amely hatással tud lenni az emberi mikrocirkulációra, annak zavarát megszüntetve normál működését helyreállítja. Ezzel mozgósítja a szervezet eddig elérhetetlen erőforrásait, és beindítja a szervezetben a gyógyító mechanizmusokat. 

A fentiek ismeretében teljes bizonyossággal jelenthetjük ki, hogy a mikrokeringés az emberi élet Alfája és Omegája, a Fizikai érterápia pedig a modern orvoslás és az egészségmegőrzés legújabb, és egyik leghatékonyabb fegyvere.

Bizonyíték, nem ígéret

A Fizikai érterápia hatékonyságát, és ezzel a korábbi kijelentéseinket a független Német Mikrocirkulációs Intézet vizsgálati eredményei a legnagyobb hitelességgel, a legnagyobb tudományos precizitással, és minden kétséget kizáróan bizonyították.  

Ugyan azzal a kettős vak teszttel igazolták a kezelések hatékonyságát, mint amellyel a gyógyszergyártók is végzik gyógyszereik hatásának vizsgálatát. A kutatóintézetben megszerzett tudást azután nemzetközi orvos csapat alkalmazza a klinikákon.

Az elvégzett tesztek eredményei minden várakozást felülmúltak. A Fizikai érterápia önmagában és a hagyományos kezelésekkel kombinálva is eddig soha nem tapasztalt hatékonyságot ért el.

A fentiekből egyértelműen következik, hogy a fizikai érterápiának megkérdőjelezhetetlen helye van napjaink korszerű medicinájában, úgy a gyógyítás, mint a megelőzés területén. 

Orvosainknak ezen új terápiás területen szerzett tapasztalata nemzetközi szinten is egyedülálló. Több száz betegnek segíttettek az elmúlt 4 évben. Személyes konzultációján Ön is betekintést nyerhet a dokumentált esetekbe. Várjuk szeretettel! Csak a betegségeit veszítheti.

Jelentkezés az alábbi linken:
https://www.sisvitalis.hu/jelentkezes

Forrás, szerző
Szerző:
Dr. Mórik Gyula

Források:
Prof. Dr. med. Rainer Klopp: Mikrozirkulation im Focus der Forschung
Institut für Mikrozirkulation, Berlin: Physical Vascular therapy reviews