Kedves Jelentkező!


Megtette az első lépést az egészséges élet felé. A legújabb tudományos ismeretek, és folyamatosan kontrollált gyógyítási tapasztalat birtokában, egy merőben új orvoslási szemlélettel várom önt a rendelőben. A konzultáció során együtt elemezzük korábbi leleteit, felmérem jelenlegi egészségi állapotát. Javaslatot teszek mindarra, amin változtatnia kell az egészsége visszaszerzéséhez. Nem újabb gyógyszereket javaslok. Megmutatom, mi az, amit nem kell bevinnie a szervezetébe ahhoz, hogy a szervezet aktívan részt tudjon venni önmaga gyógyításában. Csak azokat a gyógyszereket támogatom, amelyek elengedhetetlenek, és valóban segítik a gyógyulást. A figyelmet a szervezetének üzeneteire, jeleire, működési paramétereire fordítom.


Az orvosi konzultáció időtartama 30 perc. Bőséges idő az alapos vizsgálatra, elemzésre. A konzultáció díja 18.000 Ft. 


Az én munkám, hogy gyógyítsak. Amennyiben olyan betegséggel fordul hozzám, amelyben nem tudok segíteni, vagy nincs tapasztalatom a gyógyításában, a konzultáció díjmentes. Ha van gyógyítási javaslatom, akkor ön dönt, hogy élni kíván-e a felkínált lehetőségekkel, vagy csak egy későbbi időpontban kezdjük a közös munkát.


Kérem, töltse ki a szükséges adatokat! Kolléganőm hamarosan telefonon jelentkezik, részletes tájékoztatást ad önnek, és kérdéseire is válaszol. Amennyiben a hallottak alapján tovább szeretne lépni, akkor közösen kiválasztják az időpontot.

Várom szeretettel!

Dr. Mórik Gyula