Sis Vitalis, az orvoslás új dimenziója
Sis Vitalis!

Sis Vitalis!

Túlzás nélkül állíthatjuk, egy új világba csöppent. A Sis Vitalis! valós tartalommal bíró latin kifejezés. Jelentése: Élj soká! 

Hitvallásunk, hogy egy orvos célja nem lehet más, mint beteginek a leghosszabb életet biztosítani, az elérhető legjobb egészségben.

Az „Orvoslás új dimenziója” jelmondatunk sem csak egy tartalmatlan szlogen. A betegekért indítottuk ezt az oldalt. A segíteni akarás mozgat bennünket, akkor is, amikor alaposan kivizsgálunk egy-egy panaszt, és akkor is, amikor az elérhető leghatékonyabb gyógymódot biztosítjuk.

1 / 7
Sis Vitalis, az orvoslás új dimenziója
Vissza a gyökerekhez

Vissza a gyökerekhez

A magyar doktor  szavunk a latin docere szóból származik, amelynek jelentése: tanítani. Kevesen tudják, de a középkorban  csak a doktori címmel rendelkezők taníthattak, nekik viszont az oktatás kötelességük volt. Ezzel ismerték el, és tisztelték meg a szaktudást akkoriban.

Mi, a Sis Vitalis orvosai, napjainkban is szeretnénk maradéktalanul megfelelni az orvosdoktori cím által ránk rótt minden kötelezettségnek, így munkánkat három alappillérre építjük.

•    Új, bizonyított orvosi ismeretek bemutatása 
•    A beteg alapos kivizsgálása
•    Hatékony, a betegség okait megszüntető orvosi terápia

2 / 7
Sis Vitalis, az orvoslás új dimenziója
Közérthető kommunikáció

Közérthető kommunikáció

Cirkalmas latin kifejezések helyett minden témáról a betegek nyelvén, közérthetően beszélünk. Oktató célzattal bemutatunk számos, sokakat érintő betegséget és a tudományosan igazolt, hatékony gyógymódjukat.

Megmagyarázzuk a betegeknek, hogy mi zajlik a szervezetükben. Mindezt egyszerűen, és olyan mindennapi példákon keresztül tesszük, hogy a legmagasabb szintű tudomány is bárkinek befogadható legyen.
 

3 / 7
Sis Vitalis, az orvoslás új dimenziója
Ismeretterjesztés

Ismeretterjesztés

A betegség ismerete már fél siker, hiszen ettől kezdve tudja a beteg pontosan mivel áll szemben, és azt is, hogy hogyan harcoljon a betegsége ellen.

Oktató anyagainkkal nem titkolt szándékunk az is, hogy tudományos tényekre alapozva segítsünk eligazodni az Internet kaotikus, és sajnos egyre több esetben hazug tartalmai között. A leglényegesebb feladatunk mégis az, hogy mindenkinek megmutassuk a gyógyulás felé vezető utat.
 

4 / 7
Sis Vitalis, az orvoslás új dimenziója
Kiemelten eredményes kezelés

Kiemelten eredményes kezelés

Komplex, az egész emberi szervezet igényeit figyelembe vevő, hatékony kezeléseket végzünk.

A rendelkezésünkre álló legújabb terápiás lehetőségeknek köszönhetően olyan gyógyulásokat tudunk elérni, ami korábban nem volt lehetséges.

A hitelességet mindennél fontosabbnak tartjuk. Minden általunk használt terápiás eljárás nemzetközileg elismert tudományos alapokra épül, és a bemutatott eredményeink bármikor ellenőrizhetőek.
 

5 / 7
Sis Vitalis, az orvoslás új dimenziója
Fejlett technikai háttér, egyedülálló tapasztalat

Személyre szabott orvoslás, egyedülálló gondoskodás

Kiemelten fontos elmondani, hogy nem tartjuk magunkat jobb orvosnak egyetlen kollégánál sem! Sikereink titka összetett.

Annyi időt tudunk a betegekre szánni, és olyan gyógyítási módszereket használunk, ami ma nem, vagy nem ebben a formában érhető el az általános egészségügyi intézményekben. Olyan kezeléseket alkalmazunk, amelyek figyelembe veszik az emberi test igényeit, így maga a beteg szervezet is segíti a munkánkat.
 

6 / 7
Következő slideshow
5 tünet, amit soha ne vegyen félvállról!
Sis Vitalis, az orvoslás új dimenziója
Az idő, nagy úr

Az idő, nagy úr

A szaktudás, a tapasztalat kiemelten fontos. De csak akkor kamatoztathatjuk ezeket, ha pontosan ismerjük a betegünknél fennálló problémákat. A beteg megismeréséhez időre van szükség.

Nálunk már az első orvosi konzultáció maga is legalább 30 perc. Így a megszokottnál összehasonlíthatatlanul több időnk van alaposan kikérdezni és vizsgálni a betegeket.

Aki belevág az általunk javasolt terápiába, heteket, hónapokat tölt orvosainkkal. Naponta akár több alkalommal is egyeztetünk beteginkkel, folyamatosan követjük a bevezetett terápia hatásosságát. Minden nap a leghatékonyabb kezelési kombinációt alkalmazzuk. Ott vagyunk, amikor szükség van ránk.
 

7 / 7